Despre noi

Suntem o echipa de ingineri electrici ce a luat nastere in 2004, atunci cand ne-am hotarat sa ne unim fortele si sa ne dedicam unei afaceri in care credem si pentru care suntem dispusi sa ne dedicam timpul integral.

Suntem pasionati de ceea ce facem, deci dedicati meseriei pe care o avem si o reprezentam cu mandrie. Ne perfectionam continuu, cautam sa invatam in fiecare zi lucruri noi si utile. Experienta vorbeste de la sine si este bine ca mereu sa ai curiozitatea de a afla mai mult. Doar asa poti evolua.

Credem in ceea ce facem si ne straduim sa facem impecabil totul. Stim ca este extrem de important sa ne facem treaba bine, pentru ca este vorba despre singuranta, inainte de toate. Nu e de gluma cu electricitatea! Tocmai de aceea, suntem foarte atenti si nu lucram niciodata cu „jumatati de masura”.

Suntem autorizati, certificati si avem pregatirea necesara unei interventii sigure. Avem atestate ce ne demonstreaza pregatirea si indemanarea si iubim provocarile. Asteptam proiecte noi, pentru a ne demonstra profesionalismul!

10 motive sa ne alegi pe noi

Suntem ingineri autorizati

Avem experienta de peste 10 ani

Iti oferim garantie la toate lucrarile

Avem instrumente de lucru performante

Avem expertiza in domeniu

Avem aparatura de testare in conformitate cu legislatia actuala

Iti oferim consultanta si sfaturi utile

Suntem corecti

Suntem pasionati de ceea ce facem

Tratam fiecare proiect cu seriozitate si profesionalism